Basispsycholoog

iPractice: You are what you do, every day

Werken in hartje Amsterdam in een leuk team van psychologen, psychotherapeuten en artsen? Wij bieden je een kleinschalige en innovatieve omgeving waarin kwaliteit en ruimte voor ontwikkeling voorop staan.

Wie ben jij?

Je hebt je MSc-diploma klinische psychologie of vergelijkbaar gericht op volwassenen. 
Je bent optimistisch, je hebt tempo maar kunt ook vertragen, je houdt van de dialoog en je hebt een goed ontwikkeld zorginhoudelijk inzicht of bent in staat deze gaandeweg te ontwikkelen. Naast het vakmanschap als psycholoog, vind je het leuk om geïnspireerd te worden door domeinen buiten de psychologie, zoals door de filosofie, sport, kunst of nieuwe technologie.

Wat is iPractice?

•    iPractice is een zorginstelling die reguliere behandelcontacten aanvult met dagelijkse online begeleiding en interventies.

•    Wij hebben inhouse expertise op het gebied van technologieontwikkeling, waardoor onze interactieve zorgprogramma’s makkelijk toegankelijk zijn en echt bijdragen aan betere diagnostiek en behandeling.

•    Als basispsycholoog ben je verantwoordelijk voor het gehele (online) aanmeld- en intakeproces en het aanspreekpunt voor cliënten op onze prachtige locatie in het centrum van Amsterdam. Daarnaast voer je zelfstandig preventieve interactieve zorgprogramma's uit via onze chatapplicatie.

•    Wat betreft behandeling combineren wij klachtgerichte interventies met transdiagnostische interventies gericht op leefstijl, sociale relaties en maatschappelijke participatie. Wij hanteren de evidence based principes van cognitieve gedragstherapie (CGT), acceptance and commitment therapy (ACT), EMDR, oplossingsgerichte therapie en positieve psychologie.

•    Wij werken met interactieve zorgprogramma’s met als doel om onze cliënten te motiveren richting nieuwe, helpende patronen van denken, voelen en doen.

•    Wij behandelen mensen met angst, depressie, trauma, burn-out, milde persoonlijkheidsproblematiek en/of (psycho)somatische aandoeningen. Onze verwijzers zijn huisartsen.

•    Wij streven naar integrale zorg, met korte lijnen naar disciplines binnen en buiten de GGZ. Een intake bij de fysiotherapeut en fysieke training of running therapy kunnen onderdeel zijn van ons aanbod. Op het gebied van farmacologie werken wij samen met huisartsen en psychiaters.

•    Onze behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars conform de basis GGZ. Wij bedienen ook cliënten die hun behandelingen (deels) zelf betalen. In de loop van 2019 gaan wij ook specialistische zorg leveren.

 

Wat maakt ons een aantrekkelijke werkgever?

 

·    Binnen de kaders van evidence based werken is er ruimte voor (preventieve) behandeling op maat.

·    Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

·    Wij geloven in een kleine organisatie waarin het management ondersteunend is aan de behandelaar en de behandelaar actief betrokken wordt bij de zorginhoudelijke en strategische koers van de praktijk.

·    Wij vinden dat je als zorgprofessional moet kunnen doen waar je goed in bent: zorg verlenen. Daarom optimaliseren en automatiseren wij onze administratieve processen opdat administratie tot een minimum beperkt wordt.

·    Wij hebben inhouse expertise op het gebied van technologieontwikkeling, waardoor onze interactieve zorgprogramma’s makkelijk toegankelijk zijn en echt bijdragen aan betere diagnostiek en behandeling.

·    Wij geloven in het effect van een healing environment. Dit geldt niet alleen voor de cliënt, maar ook voor de behandelaar. Je werkt prettig in een mooie en inspirerende omgeving. Wij bieden je deze omgeving op onze locatie aan de Keizersgracht.

·    De waarden die we aan onze cliënten meegeven, passen we ook toe op onszelf. Daarom bieden wij bovengemiddeld ruimte voor overleg, reflectie, persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Wij organiseren wekelijks een indicatie-staf en multidisciplinair overleg. Maandelijks is er een intervisie. Elk kwartaal is er overleg over de zorginhoudelijke en strategische koers van de praktijk.

·   Om richting te geven aan je professionele ontwikkeling, ontvang je een opleidingsbudget van 1.000 euro per jaar, die je kan besteden aan congressen, externe supervisie en cursussen. We maken samen een ontwikkelplan dat we periodiek evalueren.

 

Wat worden jouw verantwoordelijkheden als basispsycholoog?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten

  • Je bent (onder supervisie) verantwoordelijk voor het gehele aanmeld- en (online) intakeproces 

  • Je levert zelfstandig zorg via de online spreekkamer (chat en video calls) 

  • Je onderhoudt actief contacten met verwijzers

  • Je ondersteunt de behandelaren bij de uitvoer van interventies

  • Je neemt deel aan het intercollegiale overleg

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van onze interactieve zorgprogramma’s

 

Vervolgstappen

Stuur je motivatiebrief en CV naar Gijs Coppens, GZ-psycholoog, via zoila@ipractice.nl
Voor vragen over de vacature kun je bellen met Zoila op 020-2119973
Een gesprek wordt in overleg gepland.

 

iPractice, praktijk GZ-psychologen
Keizersgracht 630
1017 ER Amsterdam

www.ipractice.nl

Kernwoorden: blended care, interactieve zorgprogramma’s, evidence based, healing environment, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en opleidingsbudget 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

iPractice - de praktijk voor je dagelijks leven

iPractice is te gebruiken in: 

Amsterdam 

Amstelveen

Almere

Apeldoorn

Arnhem

Assen

Den Haag 

Den Bosch

Ede

Eindhoven

Enschede

Groningen

Haarlem

Heerlen

Helmond

Hilversum

Leeuwarden

 

Leiden 

Nijmegen

Meppel

Oss

Purmerend

Rotterdam

Tilburg

Utrecht

Venlo

Zaandam

Zoetermeer

Praktijk Keizersgracht

Keizersgracht 630

1017 ER Amsterdam

Nederland

+31 20 771 79 96

+316 154 881 22

KvK: 71629610

© 2019 iPractice