Vacature Senior C# Developer bij start-up iPractice (Amsterdam; voltijd)

 • Positie bij snelgroeiende en goed gefunde start-up op het snijvlak van nieuwe technologie (AI/apps) en gezondheidszorg.

 • Initiatief van bekende tech-investors met bewezen track-record.

 • Concurrerende arbeidsvoorwaarden met aandelenpakket.

 

iPractice: You are what you do, every day

 

Wie ben jij?

 • Je bent een professionele software developer met ervaring in het ontwerpen en bouwen van applicaties en het maken van integraties

 • Je bent in staat het applicatielandschap in health tech te overzien en diverse bestaande applicaties te integreren in ons eigen slimme systeem

 • Je begrijpt het belang van hoge kwaliteit software, maar je durft problemen ook pragmatisch op te lossen; met het team maak je keuzes voor een stabiel en flexibel systeem en ontwikkel je eigen software

 • Je haalt positieve energie uit de dynamiek van een start-up omgeving

 • Je bent toe aan een intensieve en uitdagende klus

 • Je hebt bij voorkeur een academisch werk- en denkniveau en bij voorkeur heb je een relevante academische opleiding afgerond (bijvoorbeeld informatica, software engineering, computer science, etc.)

 • Je bent een topper in de back-end, maar je voelt je ook thuis in front-end. We werken met C# (.NET Core) en Javascript (React)

 

Wat is iPractice?

iPractice is een praktijk en platform voor het ontwikkelen van psychisch welzijn. Gebruikers kunnen direct aan de slag met verschillende online programma’s en face to face verbinden met een psycholoog. Alle programma’s zijn evidence-based, resultaatgericht en kort en krachtig. Duurzame resultaten komen voort uit dagelijks praktiseren en gebruikers worden daarin gedragen door een laagdrempelig systeem en netwerk van psychologen en andere gebruikers.

 

Welk probleem wil iPractice oplossen?

iPractice stelt zich tot doel om een groot maatschappelijk probleem op te lossen: Circa 2 tot 3 miljoen Nederlanders hebben last van (forse) psychische klachten, terwijl er een behandelcapaciteit is voor circa 1 miljoen Nederlanders. Deze structurele mismatch tussen vraag en aanbod leidt tot allerlei problemen zoals lange wachttijden om psychische zorg te ontvangen. 

Wie werken er bij iPractice?

 • iPractice is gestart door een GZ-psycholoog en een groep ervaren tech ondernemers. Het team founders heeft een bewezen track-record in de succesvolle ontwikkeling van vernieuwende bedrijven

 • Er is een behandelteam van 10 psychologen dat via het iPractice-platform zorg verleent. Een adviesraad van 4 artsen/psychologen helpt mee met de zorginhoudelijke ontwikkeling van het platform. Er is een team van 3 developers dat de technologie en software ontwikkelt

 • Gegeven de snelle groei van iPractice zal er in alle teams uitgebreid worden

 

Wat bieden wij?

Wij vinden het belangrijk om op basis van jouw situatie en wensen te komen tot een goede samenwerking. Wij menen dat wij als werkgever het bedrijf zo moeten inrichten, dat jij en jouw team optimaal kunnen functioneren. We gaan graag met je in gesprek om dit mogelijk te maken.

Naast een concurrerend salaris behoort een extra upside, bijvoorbeeld in de vorm van aandelen, tot de mogelijkheden.

We bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibiliteit in vakantiedagen, de dagelijkse lunch met collega’s van alle disciplines, goede hardware en werkplek, reiskostenvergoeding, etc. 

Wij werken vanuit een inspirerende plek centraal in Amsterdam (Keizersgracht 630).

 

Vervolgstappen

Stuur je CV naar Gijs Coppens, via gijs@ipractice.nl.

Een gesprek wordt in overleg gepland, bij voorkeur in juli of begin augustus 2019.

Voor vragen over de vacature kun je bellen met Gijs op 06-25339682.

 

Kernwoorden: online platform, zorginnovatie, interactieve zorgprogramma’s, operations manager, operationeel talent, start-up, scale-up, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

iPractice - de praktijk voor je dagelijks leven

iPractice is te gebruiken in: 

Amsterdam 

Amstelveen

Almere

Apeldoorn

Arnhem

Assen

Den Haag 

Den Bosch

Ede

Eindhoven

Enschede

Groningen

Haarlem

Heerlen

Helmond

Hilversum

Leeuwarden

 

Leiden 

Nijmegen

Meppel

Oss

Purmerend

Rotterdam

Tilburg

Utrecht

Venlo

Zaandam

Zoetermeer

Praktijk Keizersgracht

Keizersgracht 630

1017 ER Amsterdam

Nederland

+31 20 771 79 96

+316 154 881 22

KvK: 71629610

© 2019 iPractice